El grup juvenil del Grup Germanor té el plaer de presentar les dues obres que ha estat assajant d'ençà que van acabar "L'Estrella de nadal", esperant que tot el públic malgratenc, i de la zona dels voltants, ens vingui a veure! - Apotecari de Malgrat:
1840. Malgrat de Mar. Aquesta obra de teatre, escrita per Teodoro Baró, només ha estat interpretada a Malgrat una vegada, l’any 2001 per la secció infantil (d’aquell temps) del Grup Germanor.
La història parla de com l’Apotecari de Malgrat prepara el casament del seu únic fill amb una rica pubilla de Canet. Els embolics, la responsabilitat per deixar-ho tot als hereus i la recerca de la felicitat dels fills seran el tema principal d’aquesta comèdia.

- Un conte del s. XXI:
En aquesta obra, us interpretarem una nova revisió del clàssic conte de la Ventafocs. Què passaria si la història de la noia de la sabata de cristall passés en ple segle XXI?
Balls, músiques, diversió i moltes ganes de passar-ho bé seran els ingredients d’aquesta divertida comèdia per a tots els públics.

De part de tot l'equip que conformem les dues obres, volem a agrair a les famílies dels nostres joves actors, així com a la resta del Grup Germanor que ens ha brindat molt bones vibracions per a poder portar endavant aquest projecte, que va començar ja fa 3 anys. Deixem enrere la Secció Infantil per ja començar a ser la Secció Juvenil del Grup Germanor, i això és motiu de celebració.
Esperem que, a partir d’ara, ens acompanyeu en aquest camí que encetem!