La primera sessió del Concurs, els amics del grup Sala Cabanyes de Mataró, ens interpretaran la tragicomèdia "Demà coneixeràs a en Klein", de Toni Cabré.

No us la podeu perdre!Sinopsi:
Després d'un temps de baixa, una Executiva s'incorpora a la feina en una empresa de neteges industrials. Al fer-ho, un dia abans del que l'empresa tenia previst, es troba que han canviat la ubicació del seu despatx, passant-la a una ala nova del edifici, completament aïllada de la resta de companys. 

El primer contacte el té amb una Netejadora que, justament, li ha està netejant el seu futur despatx. Parlant amb ella, que no identifica qui és, se'n adona que per la empresa corren rumros del motiu de la seva baixa. Al saber que ha arribat, la Secretària, va a donar-li la benvinguda, i és quan notem una rivalitat entre elles dues, segurament la Secretaria ha sortit beneficiada de la baixa de l'Executiva, assumint tasques de nivell més alt. És la secretaria a qui li és encomanda la feina, per part de l'empresa, de gestionar el retorn de l'Executiva. I és ella qui li assigna una Becària perquè l'ajudi en les seves tasques. Tasques que no té, per altra banda. 

"Demà coneixeràs a en Klein", és una tragicomèdia sobre una dona executiva que és víctima d'un brutal mòbbing per part de la seva empresa. Allunyada de la resta de l'organització, sense personal ni res per fer, lluitarà perquè la situació no la torni boja. 

Una secretària, una becària i una netejadora seran les còmplices involuntàries de la seva peripècia. Una obra teatral àcida, irònica i sorprenent.